BIO přírodní tuhý šampon pro psy

BIO přírodní tuhý šampon pro psy umožní umýt vašeho pejska a šetrně se postarat o jeho zvířecí kabátek. Tuhý šampon je vyrobený bez vůní, na bázi rostlinných složek a organických rostlinných olejů.

Tuhý přírodní šampon můžete použít na všechny plemena bez ohledu na barvu, stáří a rodokmen. Tuhý šampon Dahü je vhodný pro vaše domácí mazlíčky a je naprosto s nulovým odpadem a zátěží pro životní prostředí.

Kosmetické certifikace:

– Veganský produkt

– Čistý produkt , bez vůně

– Vyrobené ve Francii

– Složení přizpůsobené PH srsti pejsků

– Snadno oplachovatelný, dokonce i v přírodě

– Formováno v laboratoři Dahü ve Francii

Šampon je chráněn kompostovatelnou krabičkou, vyrobenou z organických zbytků hroznů, 100% recyklovatelné zelené energie, biologicky rozložitelné a kompostovatelné.

BIO přírodní tuhý šampon pro pejsky
Certifikace – BIO přírodní tuhý šampon pro pejsky

O značce Dahü:

Značka Dahü se zrodila ze setkání dvou žen, dvou osobností, dvou tužeb, které se navzájem doplňují a scházejí ze společné touhy: vytvořit solidní kosmetickou značku s hodnotami, které ctíme.

Hodnoty, které zdůrazňují udržitelný dar, založené na instinktivních znalostech. Je čas si pamatovat naši minulost. Rostliny a příroda jsou v našem dosahu, otevřme oči. Toto je první touha pro značku, abychom v plném vědomí používali to, co nám příroda nabízí. To vytváří přírodní pevné šampony, které jsou tak prosté, bez všech zbytečných látek, které můžete najít v přírodě, aniž by jej znečišťovaly.

Každý produkt je výsledkem reflexe, abychom vám mohli nabídnout tuhou kosmetiku, která se stará o vaše tělo při respektování, protože se řídíme indickým příslovím, ve které věříme: „Postarej se o své tělo, aby tvá duše tam chtěla zůstat.“

Gramáž přírodního tuhého šamponu pro pejsky

Hmotnost 80g

 BIO přírodní tuhý šampon pro pejsky

BIO přírodní tuhý šampon pro pejsky

Video – Jak BIO tuhý šampon pro pejsky použít?

Zhodnocení přírodního tuhého šamponu pro pejsky

Hlavním hrdinou videa je pejsek Newton, je to pes Véronique, která je manažerkou psího salonu Péče o nového psa v Dijonu. Vyzkoušela tuhý šampon pro psy na Newtonovým huňatým kabátku a zde najdete její názor.

Vzhled produktu

Vizuál produktu je pěkný a zábavný. Tuhý šampon je snadno ovladatelný, není příliš velký, takže se skvěle drží v ruce.

Vůně produktu

Pokud jde o vůni, voní jako rostlina. Vůně je velice lehká a příjemná. Pokud jste ale zvyklí pracovat s produkty, které vydávají intenzivní vůni, může být pro někoho vůně přírodního šamponu docela znepokojivá, jelikož šampon nemá skutečnou parfémovanou vůni.

Pěnitost produktu

Šampon moc nepění, ale protože je to přírodní produkt, není to šokující zjištění. Přírodní složky jsou totiž šetrné a přináší pokožce výhody. Při druhém koupání šampon již více napěnil.

Oplachování a sušení bylo snadné. Okamžitě jsem na dotek cítila, že jsou Newtonův huňatý kožíšek jemný, ale zůstává tvarovatelný. Opravdu cítíte čistotu.

 Tento efekt usnadnil stříhání, protože chlupy Newtona nebyly krepaté.

Moc děkujeme Véronique za testování tuhého šamponu Dahü ve svém obývacím pokoji na jejím rozkošném Newtonovi, který se ochotně tohoto koupání účastnil.

Tip!

BIO přírodní tuhý šampon je opravdu šetrný, že pejskovu koupel můžete uskutečnit i během procházky v lesním potoku.

BIO přírodní tuhý šampon pro pejsky

BIO přírodní tuhý šampon pro pejsky