Ze Země… Přímo k vám…

V srdci francouzské Provence, na svazích Mont Ventoux, kde vládne levandule, co by kamenem dohodil od Avignonu, rodina Liardetů pěstuje a destiluje od roku 1978 více než třicet aromatických a léčivých rostlin v bio kvalitě.

Každý z jejich výrobků představuje mnohem víc než jen rostlinu, esenciální olej nebo květinovou vodu. Je to nejen vysoká odbornost, ale i úcta k zemi a přírodě. A tyto hodnoty si předává již pátá generace!

Guillaume Liardet navrhl jednoduchou a účinnou kosmetickou řadu tak, jako sama příroda, “výhradně z námi vypěstovaných rostlin, naší výroby a značky AROMA’PLANTES”.

Pozemky v Provence a lihovar

Organické produkty… slow produkty… Dobré produkty pro vás!

Náše moto: Nabízet vám jednoduché, přírodní a efektivní produkty.

Najdete zde kompletní řadu 100% produktů Aroma’plantes, samozřejmě včetně řady Levandule.

Mýdlárna

Mýdlárna

„Začali jsme vytvořením naší řady tuhých a tekutých mýdel, na základě již dávno známého procesu zmýdelnění za studena, který respektuje suroviny a zachovává všechny vlastnosti přírodních složek.“

Díky této metodě se mýdlová hmota nemusí zahřívat, a tak zůstanou v rostlinných olejích všechny cenné složky – mastné kyseliny, vitamíny, antioxidanty a další. Mýdlo obsahuje přirozeně také glycerin. Mýdlo pokožku nejen myje, ale zároveň ošetřuje a to je jedna z velkých výhod.

Dopřejte svému tělu a pokožce jemnou a opravdovou přírodní péči !

Úspěch našich mýdel dal podnět k rozšíření naší nabídky o další kosmetické výrobky. Proto v roce 2012 zahájili provoz své laboratoře a destilerie.

Všechna bio mýdla můžete koupit v obchůdku Babičky Chantal

Přírodní kosmetika

Guillaume Liardet

Nyní je to již 5 generací, kdy s námi rodina Liardetů sdílela svou vášeň pro léčivé a aromatické rostliny.

Od roku 2012 se pustila do výroby organických kosmetických přípravků vytvořením své laboratoře.

Společnost Guillaume Liardet navrhla jednoduchou a efektivní kosmetickou řadu bez rafinovanosti, přesně tak, jak to nabízí příroda. Říká: „příroda to zjednodušuje, pojďme to jednoduše použít“.

Prioritou je výběr surovin a přísad, pokud možno co nejméně zpracovaných.

Chtěli jsme vytvořit velmi jednoduché produkty s několika přísadami, abychom plně využili vlastnosti rostlin.

V této kategorii najdete všechny naše ekologické vedlejší produkty vytvořené a vyrobené společností Aroma’plantes: krémy, ošetření Duo, rostlinné oleje, kolínská voda, Macérats, …

Bio kosmetiku můžete koupit v obchůdku Babičky Chantal

Aromaterapie

V této části obchodu vám Arôma’plantes nabízí podstatu svého know-how. Máte tedy na výběr mezi éterickými oleji, květinovými vodami (nebo hydrosoly) a alkoholem.

Máte k dispozici širokou škálu produktů, které splní vaše očekávání.

Vše můžete poznat v obchůdku babičky Chantal

Bio kosmetika z Provence