Louskáček ořechů MOHA
Louskáček ořechů MOHA, dvojnásobný zlatý medailista na soutěži Lépine, je jednoduchý, rychlý, účinný, zábavný, ekologický, čistý a estetický.
- ❤️ Vyrobeno ve Francii
- ☘️ 100% ekologické
- ☺️ Jednoduché a zábavné louskání
Aktivní filtry
Louskáček ořechů MOHA, dvojnásobný zlatý medailista na soutěži Lépine, je jednoduchý, rychlý, účinný, zábavný, ekologický, čistý a estetický.

Louskáček ořechů TOHA, dvojnásobný zlatý medailista na soutěži Lépine, je jednoduchý, rychlý, účinný, zábavný, ekologický, čistý a estetický.

Vyberte barvu níže
Tyto francouzské medové bonbóny obsahují 15% medu, což jim dodává jemnou medovou chuť s květinovými tóny. Jsou vyráběny tradičním způsobem v rodinném včelařství v Provensálském Drôme a jsou ideální pro zklidnění podrážděného hrdla.
Min. trvanlivost do
![]()
Tyto francouzské medové bonbóny s eukalyptem harmonicky spojují sladkost medu se svěží a pronikavou silou eukalyptu — med zjemňuje, eukalyptus čistí a otevírá dýchací cesty Jsou vyráběny tradičním způsobem v rodinném včelařství v Provensálském Drôme a jsou ideální pro zklidnění podrážděného hrdla.
Min. trvanlivost do
![]()
Objevte kouzlo organického levandulového medu z proslulého regionu Drôme des Collines, srdce francouzské Provence. Tento med je výsledkem poctivé řemeslné práce rodinného včelařství, které s láskou a vášní sbírá nektar z pravé levandule (Lavandula angustifolia) a lavandinu.
Min. trvanlivost do 12/2026
![]()
![]()
Organický kaštanový med pochází z nedotčených lesů Chambarans ve francouzském Vercors, kde včely sbírají nektar z kaštanových květů a medovice kaštanových listů. Tento med je výsledkem poctivé řemeslné práce rodinného včelařství, které s láskou a vášní pečuje o své včely a přírodu.
Min. trvanlivost do 12/2026
![]()
![]()
Objevte kouzlo jedlového medu z francouzské Haute-Loire – tmavý, silný a výjimečně bohatý na minerály. Tento med vzniká sběrem medovice, sladké tekutiny vylučované mšicemi, které se živí mízou jedlí.
Min. trvanlivost do 12/2026
![]()
![]()
Tyto francouzské medové bonbóny obsahují 15% medu a borovicovou mízu, což jim dodává jemnou medovou chuť s dřevitou svěžestí. Jsou vyráběny tradičním způsobem v rodinném včelařství v Provensálském Drôme a jsou ideální pro zklidnění podrážděného hrdla.
Min. trvanlivost do
![]()
check_circle
check_circle