Francouzský nougat se slaným karamelem
Vychutnejte si nugát s výraznou karamelovou chutí obohacenou o chuť soleného, máslového, karamelového krému. Nechte se unášet lahodnou chutí a dopřejte si kombinaci měkkého nugátu a křupavých karamelových kousků.

Babička Chantal doporučuje:
Vychutnejte si každý den výjimečnou sladkost.
Uchovávejte zavřené a mimo dosah vlhkosti při teplotě 18 až 22 °C.
Datum spotřeby: 12 měsíců

Výrobce
Diane de Poytiers je tradiční francouzský výrobce nugátu z Montélimaru s historií sahající až do roku 1920. Rodinná firma čerpá inspiraci z odkazu stejnojmenné vévodkyně a specializuje se na řemeslnou výrobu nugátu podle původních metod – s použitím medu, mandlí a dlouhého vaření v měděných kotlích.
Každý kus nugátu se vyrábí s důrazem na kvalitu a ruční práci. Kromě klasického měkkého a tvrdého nugátu nabízí i originální varianty s levandulí, fíky, solí z Guérande nebo v bio kvalitě. Samozřejmě bez palmového oleje.
Potěšení pro malé i velké!
Složení
Cukr, glukózový sirup, kousky soleného karamelového másla (15%) - (cukr, glukózový sirup, rekonstituované plnotučné mléko, krém d'Isigny AOP, solené máslo d'Isigny AOP, sůl de Guérande IGP, emulgátor: řepkový lecitin), solený karamelový krém (10%)- (cukr, glukózový sirup, čerstvý krém d'Isigny AOP, plnotučné mléko, vláknina, solené máslo z Isigny AOP, sůl Guérande IGP, aroma přírodní vanilka), nekvašený chléb (bramborový škrob, voda), vaječný bílek .
Alergeny: Mandle, vejce, pistácie, možné stopy skořápkových plodů.
Nugáty z Montélimaru mají nyní certifikaci CHZO, což je zárukou pravosti a odbornosti!
Všechny naše nugáty jsou zaručeně BEZLEPKOVÉ.
Nutriční údaje na 100g
Přibližně obsahuje: energie 1 706,4 kJ / 407,8 kcal, tuk 9 g (z toho nasycené 1,2 g), vláknina 2,3 g, bílkoviny 4,6 g, sacharidy 76,1 g (z toho cukry 62,7 g), sůl 0,17g.