Karamelová lízátka z Normandie
Bohatá máslová chuť je zvýrazněna špetkou mořské soli z Guérande, což vytváří dokonalou rovnováhu mezi sladkostí a slaností. Originální karamelová lízátka z Normandie jako u babičky Chantal.

Babička Chantal doporučuje:
Touto lahodnou pochoutkou vždy potěšíte každého – od vnoučátek až po dospělé.

Výrobce
Karamelky z francouzského Isigny-sur-Mer mají tradici sahající až do roku 1932. V oblasti proslulé smetanou a máslem vznikla myšlenka vyrábět sladkosti z místních mléčných surovin – a zrodil se karamel s jedinečnou chutí.
Le Bonbon de Caramel navazuje na tuto tradici a vyrábí karamelky s využitím poctivých surovin a řemeslného vaření v měděných kotlích. V nabídce najdete klasické i netradiční příchutě – od vanilky a čokolády až po calvados, slané máslo z Guérande nebo lískové ořechy.
Složení
Cukr, pšeničný glukózový sirup (obsahuje siřičitany), kondenzované mléko, solené máslo Isigny AOP (7,8%), smetana Isigny AOP (>1%).
Alergeny: ořechy, siřičitany
Nutriční údaje na 100g
Energetická hodnota: 1676 kJ, 395 kcal / Tuky: 1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g / Sacharidy: 94 g z toho cukry: 72 g / Bílkoviny: 2,3 g / Sůl: 0,02g