Levandulový nougat z Montélimaru
Jemný nugát Montélimar s levandulovými květy je pozvánkou na sluneční svit. Do tohoto nugátu se pečlivě zakomponovali jemné květy levandule.
Sladká, delikátní chuť – skutečný symbol francouzského regionu.

Babička Chantal doporučuje:
Vychutnejte si ho při každé příležitosti!
Uchovávejte zavřené a mimo dosah vlhkosti při teplotě 18 až 22 °C.
Datum spotřeby: 12 měsíců

Výrobce
Diane de Poytiers je tradiční francouzský výrobce nugátu z Montélimaru s historií sahající až do roku 1920. Rodinná firma čerpá inspiraci z odkazu stejnojmenné vévodkyně a specializuje se na řemeslnou výrobu nugátu podle původních metod – s použitím medu, mandlí a dlouhého vaření v měděných kotlích.
Každý kus nugátu se vyrábí s důrazem na kvalitu a ruční práci. Kromě klasického měkkého a tvrdého nugátu nabízí i originální varianty s levandulí, fíky, solí z Guérande nebo v bio kvalitě. Samozřejmě bez palmového oleje.
Potěšení pro malé i velké!
Složení
Cukr, glukózový sirup, med (FR), mandle, moučkový cukr, bramborový škrob, nekvašený chléb (škrob, voda, olivový olej), bílky, květy levandule (0,69%), přírodní vanilkový extrakt.
Obsah: 150g
Alergeny: Mandle, vejce, pistácie, možné stopy skořápkových plodů.
Nugáty z Montélimaru mají nyní certifikaci CHZO, což je zárukou pravosti a odbornosti!
Všechny naše nugáty jsou zaručeně BEZLEPKOVÉ.
Nutriční údaje na 100g
Přibližně obsahuje: energie 1 809 kJ / 428 kcal, tuk 7,9 g (z toho nasycené 0,6 g), vláknina 1,8 g, bílkoviny 4,5 g, sacharidy 83,9 g (z toho cukry 72,8 g), sůl 0,015g.