Kandované kaštany Imbert se zpracovávají výhradně z nejlepších plodů. Pečlivě oloupané se pak pomalu kandují, čímž získají vyvážený poměr mezi ovocem a cukrem. Poté se pečlivě uloží do plechovek a zalijí vlastním sirupem.
Bez glukózy a aromat si zachovává přirozenou strukturu a chuť ovoce. Opravdu návyková pochoutka pro nejnáročnější chuťové buňky nebo výjimečná přísada do vašeho pečiva!
Kandované kaštany Imbert se zpracovávají výhradně z nejlepších plodů. Pečlivě oloupané se pak pomalu kandují, čímž získají vyvážený poměr mezi ovocem a cukrem. Poté se pečlivě uloží do plechovek a zalijí vlastním sirupem. Bez glukózy a aromat si zachovává přirozenou strukturu a chuť ovoce. Opravdu návyková pochoutka pro nejnáročnější chuťové buňky nebo výjimečná přísada do vašeho pečiva!
Skleněná nádoba.
Babička Chantal doporučuje:
Sladkou kaštanovou pochoutkou vždy potěšíte vnoučátka, ale i starší děti a dospělé.
Kaštanový krém si můžete vychutnat na "obyčejném" krajíci chleba nebo, chcete-li větší lahodnost, na palačince či vafli. V doprovodu kopečku vanilkové zmrzliny potěší děti. Kontrast zvýrazněte kombinací sladkosti s čerstvostí jogurtu nebo sýra.
Po otevření skladujte v lednici.
Výrobce
V roce 1920, těsně po přerušení války, Gustave Imbert koupil zpět akcie svého partnera a společnost se stala známou jako Marrons Imbert. V roce 1950 zemřel Gustave Imbert a jeho syn Maurice v tradici následoval. Perfekcionista a milovník svého produktu bude respektovat tradiční metody zpracování kaštanů, které přispěly k úspěchu a reputaci společnosti. V roce 1993 předal pochodeň své vnučce Stéphanie Imbert-Nogier, která společnost od té doby řídí.
Imbert kaštany = 100% čistý kaštan. Kaštany Imbert věnují zvláštní pozornost ovoci a jeho transformaci, aby poskytly výjimečný kaštan. Krásné ovoce, chytře dávkovaný cukr, pomalá a pečlivá cukrovinka jsou základními předpoklady, které zvýší vaše potěšení při ochutnávání.
Zlatnická práce na ovoci: Nejprve vybereme nejušlechtilejší suroviny z nejuznávanějších kaštanových půd. Péče, kterou věnujeme třídění a systematickému a obzvláště pečlivému loupání ovoce, zaručuje jemnost a jemnost chuti. Protože právě tato práce v našich dílnách, pilná a zdlouhavá, zaručuje kvalitu výrobků. A výsledkem je odměna pro vaše chuťové buňky!
Kandované kaštany Imbert se zpracovávají výhradně z nejlepších plodů. Pečlivě oloupané se pak pomalu kandují, čímž získají vyvážený poměr mezi ovocem a cukrem. Poté se pečlivě uloží do plechovek a zalijí vlastním sirupem.
Bez glukózy a aromat si zachovává přirozenou strukturu a chuť ovoce. Opravdu návyková pochoutka pro nejnáročnější chuťové buňky nebo výjimečná přísada do vašeho pečiva!
♥ Tradiční receptura
☘ Výroba ve Francii
☺Pochoutka, které nikdo neodolá
370 g (180 g okapaných kaštanů)
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.
Výhody: Zajímavá nabídka i kvalita
Květa P.09.03.2025
Celkový názor: rychlost jednání a dodání, kvalitní zboží
Petra S.29.12.2024
Výhody: Pěkné darky
Ljubica S.26.12.2024
Celkový názor: Rychlost, přehlednost, super zboží.
Dana V.31.12.2024
Výhody: Velmi rychlé doručení. Výborně vše zabaleno.
Lenka V.20.12.2024
Celkový názor: Děkuji za super obchůdek. Výborne zboží a super rychlé dodání. Rada se vrátím.
Gabriela K.17.12.2024
Výhody: Vše OK
Rychlost a spolehlivost
Danuše K.11.12.2024
Celkový názor: Velice rychle vyřízená objednávka až mě to překvapilo před vánocema
Lenka K.11.12.2024
Výhody: Rychlost a správnost při vyřízení objednávky