Kohout na víně z Bergeracu
Tradiční francouzská specialita cassoulet z rodinné farmy ze západu Francie, který nám připomíná skvělá jídla našich babiček.
Skleněná dóza je ideální pro skladování a je také velmi praktická pro přepravu.
Babička Chantal doporučuje
Obsah ohřejte na mírném ohni v hrnci.
Servírujte s bramborami nebo těstovinami.
Výrobce
Historie farmy Fonteneau je součástí této tradice, kde trpělivost a vášeň pro chuť ilustrují duši zemědělců v regionu.
Ve Fonteneau byla rodinná farma předávána a rostla po generace, aby se dnes rozrostla na 150 ha kopců osázených obilovinami, pšenicí, kukuřicí, slunečnicemi a loukami. Chov dojnic vyhynul asi před dvaceti lety, aby se soustředili na další tradici: foie gras.
Všechny výrobky jsou připravovány na farmě podle rodinných receptur, které byly důvěrně předávány v rodině již po několik generací.
Sklizeň kukuřice je určena především pro krmení kachen a zde začíná přísný výběr všeho.
Kvalita produktů
Kvalita produktů začíná nejprve velmi pečlivým výběrem kachen. Poté jsou dvakrát denně po dobu nejméně 16 až 18 dní dokrmeny stejnou osobou. Foie gras jsou pečlivě vybrána, aby vám zaručila dokonalou kvalitu.
Čerstvost produktů, hygiena a bezpečnost potravin byly vždy na prvním místě. Konzervárna splňuje evropské normy. Výrobky a konzervy jsou pravidelně kontrolované Laboratorní analytickou laboratoří Angoulême (16000).
Složení
*Původ z Francie
Lze je skladovat na chladném místě mimo vlhkost a světlo. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Hmotnost: 650g - 2 porce