Cassoulet s kachním konfitem
Tradiční francouzská specialita cassoulet z rodinné farmy ze západu Francie. Bon apétit!
- ♥ Tradiční receptura
- ☘ Výroba v rodinné farmě
- ☺ Skvělé spojení chutí
Tradiční francouzská specialita. Podle starého receptu z regionu Périgourdine. Bon apétit!
Plaťte online, bankovním převodem nebo až při doručení
vše skladem v České Republice
do 14 dnů
Tradiční francouzská specialita. Podle starého receptu z regionu Périgourdine.
Kachní prsa se vaří přímo ve sklenici: rozplývající se v ústech, originální recept, na který hned tak nezapomenete!
Toto jídlo je nejlepší jíst studené, doplněné hráškem, zelenými fazolkami nebo zeleným salátem.
Skleněná dóza je ideální pro skladování a je také velmi praktická pro přepravu.
Výhody zavařování: rezerva ve sklepě vám umožní vždy zapůsobit na své přátele, když nečekaně přijdou!
Historie farmy Fonteneau je součástí této tradice, kde trpělivost a vášeň pro chuť ilustrují duši zemědělců v regionu.
Ve Fonteneau byla rodinná farma předávána a rostla po generace, aby se dnes rozrostla na 150 ha kopců osázených obilovinami, pšenicí, kukuřicí, slunečnicemi a loukami. Chov dojnic vyhynul asi před dvaceti lety, aby se soustředili na další tradici: foie gras.
Všechny výrobky jsou připravovány na farmě podle rodinných receptur, které byly důvěrně předávány v rodině již po několik generací.
Sklizeň kukuřice je určena především pro krmení kachen a zde začíná přísný výběr všeho.
Kvalita produktů začíná nejprve velmi pečlivým výběrem kachen. Poté jsou dvakrát denně po dobu nejméně 16 až 18 dní dokrmeny stejnou osobou. Foie gras jsou pečlivě vybrána, aby vám zaručila dokonalou kvalitu.
Čerstvost produktů, hygiena a bezpečnost potravin byly vždy na prvním místě. Konzervárna splňuje evropské normy. Výrobky a konzervy jsou pravidelně kontrolované Laboratorní analytickou laboratoří Angoulême (16000).
Tuk* tuk kachní prsa 72 % masová šťáva v želé 27 % česnek, sůl a pepř.
Hmotnost: 550g - 4 porce