
Kari hořčice - 200g
(70,61 Kč 100g)
Hořčice se v mnoha variantách vyrábí z aromatických semen hořčičného semene. Kari hořčice je přírodní, sladká a voňavá.
- ♥ Tradiční receptura a řemeslná výroba
- ☘ Výroba v rodinné farmě
- ☺ Pečlivý výběr surovin
(70,61 Kč 100g)
Hořčice se v mnoha variantách vyrábí z aromatických semen hořčičného semene. Kari hořčice je přírodní, sladká a voňavá.
Hořčice je zpracována výhradně z hnědých semen, které uvolňují aroma během výroby. Toto je jediný recept, který používá pouze čtyři základní přísady hořčice: semena, vodu, sůl a ocet.
Příprava je rozdělena do tří fází: namáčení octem, kde proběhne reakce pikantnosti; mletí, kde je směs vedena přes brusný kotouč, přičemž se dává pozor, aby zrna vypadala stále vizuálně; zrání, kde se získává žlutá a hnědá pasta; umístění a skladování před balením.
Kari hořčice dodá všem vašim masovým nebo zeleninovým pokrmům pikantní a exotický nádech.
Ideální ke kuřecímu masu, krevetám, rybám, grilovaným masům, rýži nebo bramborám.
Kari hořčice je přírodní, sladká a voňavá hořčice.
Je to jedna z hvězd kuchyně, která přichází v různých příchutích a intenzitách a doprovází vaše maso, ryby a saláty.
Domaine des Terres Rouges byla založena v roce 1990 řemeslnými palírnami v Collonges-la-Rouge v Corrèze. Staré červené kameny tohoto středověkého města inspirovaly název této továrny na hořčici. Společnost se specializuje na voňavé hořčice s vůní připomínající terroir Nouvelle Aquitaine. V roce 2015 překročila Domaine des Terres Rouges Francii a usadila se v Alsasku, ve vesnici Mietesheim. Společnost se tak připojila k Maison Alélor, specialistovi na koření od roku 1873, kde se stala značkou věnovanou jemným potravinám. Alélor se snaží zachovat a obohatit historické recepty Domaine des Terres Rouges. Dobrodružství pokračuje vývojem nových receptů inspirovaných alsaským terroirem: rizlingovou hořčicí, pivem nebo dokonce sladkým křenem připraveným k použití. Ovoce toho nejlepšího ze dvou základních terroirů, společnost, tvůrce výjimečných hořčic, olejů a octů v Alsasku, ztělesňuje tradici francouzské dokonalosti.
Domaine des Terres Rouges je společnost, která v Alsasku vyrábí výjimečné hořčice, oleje a octy. Každá přísada je vybírána s největší péčí, aby byla zaručena autentická a přirozená chuť. Domaine des Terres Rouges již téměř třicet let vyvíjí koření, včetně více než 25 receptů z hořčice, přičemž respektuje tradiční výrobní postupy. Téměř třicet let vyvíjí koření a respektující tradiční výrobní metody:
• hořčičná semínka rozdrcená kamenným mlýnkem
• ručně loupající se kořeny křenu
• studené mechanické lisování oliv
• pomalá macerace octů bez cukru nebo karamelu
Domaine des Terres Rouges se již 30 let zavazuje dodržovat nejpřísnější standardy kvality. Společnost se snaží poskytnout gurmánské výrobky a do své DNA si zapsala požadavek vyrábět koření, která jsou zároveň krásná, zdravá a chutná. Výroba tedy zahrnuje mnoho závazků v oblasti kvality:
• Důsledné získávání surovin od zemědělců zabývajících se udržitelným nebo ekologickým zemědělstvím
• Řemeslné know-how podle respektu k původním recepturám
• Odborné znalosti a inovace pro výrobu nejrůznějších koření
• Kontrola kvality v celém procesu
• Přísné dodržování hygienických pravidel a pravidel bezpečnosti produktů
• Externí audity a analýzy
• Kompletní sledovatelnost koření od výroby ke spotřebě
• Transparentní přístup ke spotřebitelům
Voda, hořčičná semena (Francie), med, ocet, kari 4%, sůl, koření.
Hmotnost: 200g
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.
Martin K. 27.05.2025
Petr B. 26.05.2025
Jiří L. 24.05.2025
Kateřina F. 14.04.2025
Barbora B. 10.04.2025
Hana F. 21.03.2025
Květa P. 09.03.2025
Petra S. 29.12.2024
Ljubica S. 26.12.2024