- NOVINKA
Dijonská hořčice - 200g
Dijonská hořčice je díky své síle a intenzitě chuti ideálním doplňkem k červeným masům.
- ❤️ Tradiční receptura a řemeslná výroba
- ☘️ Výroba v rodinné firmě
- ☺️ Pečlivý výběr surovin
Min. trvanlivost do 06/12/2026![]()
Burgundská omáčka – francouzská klasika s vínovým nádechem.
Zaujme krémovou konzistencí a intenzivní, přitom vyváženou chutí. V každém soustu ucítíte bohaté tóny rajčat a typickou chuť burgundského červeného vína doplněnou o cibuli a estragon. Receptura ctí francouzskou tradici – vyrábí se z kvalitního burgundského vína, rajského protlaku, cibule a aromatických bylinek.
Skvělá volba k červenému masu, pečené zelenině nebo jako omáčka k fondue.
Min. trvanlivost do 03/2026![]()
Plaťte online, bankovním převodem nebo až při doručení
vše skladem v České Republice
do 14 dnů
Burgundská omáčka – francouzská klasika s vínovým nádechem. Zaujme krémovou konzistencí a intenzivní, přitom vyváženou chutí.V každém soustu ucítíte bohaté tóny rajčat a typickou chuť burgundského červeného vína doplněnou o cibuli a estragon. Receptura ctí francouzskou tradici – vyrábí se z kvalitního burgundského vína, rajského protlaku, cibule a aromatických bylinek.
Skvělá volba k červenému masu, pečené zelenině nebo jako omáčka k fondue.
Všestranná a výjimečná – pro každého, kdo hledá chuťovou dokonalost. Dobře se hodí ke grilovaným pokrmům.
Perfektní volba pro gurmány i každodenní kuchyni.
Tato přírodní receptura je inspirována „domácí“ kuchyní, bez umělých barviv, konzervantů a aromat. Vyrábí se z francouzského slunečnicového oleje, francouzských vajec z volného chovu, francouzských hořčičných semínek a francouzského octa.

Před otevřením: nejlépe uchovávejte mimo dosah světla a tepla.
Po otevření: spotřebujte do jednoho měsíce a uchovávejte v chladničce.
Minimální trvanlivost do data minimální trvanlivosti uvedeného na obalu.

Alélor je tradiční alsaský výrobce hořčice, křenu a koření s historií sahající až do roku 1873. Spojením dvou rodinných firem – Alélor a Raifalsa – vznikla značka, kteránavazuje na více než 150 let řemeslného know-how. Výroba probíhá v Mietesheimu, s důrazem na kvalitní francouzské suroviny a udržitelnost. Alélor je držitelem prestižních ocenění jako Entreprise duPatrimoine Vivant a Alsace Excellence, které potvrzují vysoký standard tradičníi moderní výroby.
Zodpovědná, místní a kvalitní výroba Ve společnosti Alélor si uvědomujeme, co je pro naši společnost v sázce do budoucna, a myslíme na budoucí generace. Naše základní hodnoty jsme promítli do politiky společenské odpovědnosti.
Slunečnicový olej (původ Francie), dvojitě koncentrovaný rajčatový protlak, voda, lihový ocet, cukr, vaječný žloutek (z volného chovu, původ Francie), hořčice (voda, hořčičná semínka (původ Francie), ocet, sůl, koření), cibule, 3% burgundské červené víno, sůl, koncentrovaná citronová šťáva, estragon, aromata, přírodní aromatická látka, kurkuma, extrakt z papriky, zahušťovadlo: xanthanová guma, antioxidant: extrakt z rozmarýnu.
Alergeny: HOŘČICE, VEJCE
Hmotnost: 170g
cena za 100g: 67,65,-Kč
| Výživová hodnota | Hodnota |
|---|---|
| Energie | 1663 kJ / 403kcal |
| Tuk | 37,7 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 4,1 g |
| Sacharidy | 12,9 g |
| z toho cukry | 9,6 g |
| Vláknina | 1,4 g |
| Bílkoviny | 1,9 g |
| Sůl | 2,8 g |