• Šumivé víno hořčice - 200g
  • Šumivé víno hořčice - 200g
  • Medvědí česnek hořčice - 200g
  • Hořčice se šumivým vínem Crémant z Francie - Výběr od babičky Chantal

Šumivé víno hořčice - 200g

155,00 Kč
S DPH

Hořčice se v mnoha variantách vyrábí z aromatických semen hořčičného semene. Hořčice z Crémant d'Alsace (šumivé víno) doprovází labužníky při všech příležitostech, a to jak u každodenních jídel, tak i při velkých událostech.

  •  Tradiční receptura a řemeslná výroba
  •  Výroba v rodinné farmě
  •  Pečlivý výběr surovin

200g 


vyrobeno-ve-francii.png

155,00 Kč
S DPH
Počet

 
Bezpečná platba + dobírka

Plaťte online, bankovním převodem nebo až při doručení

 
Rychlé dodání 2-3 dny

vše skladem v České Republice

 
Výměna/Vrácení zboží

do 14 dnů

Hořčice se šumivým vínem Crémant

Hořčice je zpracována výhradně z hnědých semen, které uvolňují aroma během výroby. Toto je jediný recept, který používá pouze čtyři základní přísady hořčice: semena, vodu, sůl a ocet.

Příprava je rozdělena do tří fází: namáčení octem, kde proběhne reakce pikantnosti; mletí, kde je směs vedena přes brusný kotouč, přičemž se dává pozor, aby zrna vypadala stále vizuálně; zrání, kde se získává žlutá a hnědá pasta; umístění a skladování před balením.

Hořčice s Crémant d'Alsace (šumivé víno) doprovází labužníky při všech příležitostech, a to jak u každodenních jídel, tak i při velkých událostech. Vyrábí se v Alsasku s Crémant Brut d'Alsace.

Sladká a ovocná, tato prestižní hořčice je koncentrát chutí, a to nejen pro alsaskou kuchyni!

Dochuťte sýrové talíře hořčicí Crémant d’Alsace. 


Babička Chantal doporučuje

Tato hořčice se skvěle hodí k aperitivům, jako jsou teplé klobásy nebo toasty s uzenou šunkou. Ladí k drůbeži, zvěřině, hovězímu carpacciu a syrovým nebo grilovaným rybám. Skvěle se hodí také k plísňovým sýrům, jako je například Brie nebo Camembert nebo ke kozímu sýru.

výrobce hořčice
  

Výrobce

Domaine des Terres Rouges byla založena v roce 1990 řemeslnými palírnami v Collonges-la-Rouge v Corrèze. Staré červené kameny tohoto středověkého města inspirovaly název této továrny na hořčici. Společnost se specializuje na voňavé hořčice s vůní připomínající terroir Nouvelle Aquitaine. V roce 2015 překročila Domaine des Terres Rouges Francii a usadila se v Alsasku, ve vesnici Mietesheim. Společnost se tak připojila k Maison Alélor, specialistovi na koření od roku 1873, kde se stala značkou věnovanou jemným potravinám. Alélor se snaží zachovat a obohatit historické recepty Domaine des Terres Rouges. Dobrodružství pokračuje vývojem nových receptů inspirovaných alsaským terroirem: rizlingovou hořčicí, pivem nebo dokonce sladkým křenem připraveným k použití. Ovoce toho nejlepšího ze dvou základních terroirů, společnost, tvůrce výjimečných hořčic, olejů a octů v Alsasku, ztělesňuje tradici francouzské dokonalosti.

Domaine des Terres Rouges je společnost, která v Alsasku vyrábí výjimečné hořčice, oleje a octy. Každá přísada je vybírána s největší péčí, aby byla zaručena autentická a přirozená chuť. Domaine des Terres Rouges již téměř třicet let vyvíjí koření, včetně více než 25 receptů z hořčice, přičemž respektuje tradiční výrobní postupy. Téměř třicet let vyvíjí koření a respektující tradiční výrobní metody:

• hořčičná semínka rozdrcená kamenným mlýnkem

• ručně loupající se kořeny křenu

• studené mechanické lisování oliv

• pomalá macerace octů bez cukru nebo karamelu


Kvalita produktů

Domaine des Terres Rouges se již 30 let zavazuje dodržovat nejpřísnější standardy kvality. Společnost se snaží poskytnout gurmánské výrobky a do své DNA si zapsala požadavek vyrábět koření, která jsou zároveň krásná, zdravá a chutná. Výroba tedy zahrnuje mnoho závazků v oblasti kvality:

• Důsledné získávání surovin od zemědělců zabývajících se udržitelným nebo ekologickým zemědělstvím

• Řemeslné know-how podle respektu k původním recepturám

• Odborné znalosti a inovace pro výrobu nejrůznějších koření

• Kontrola kvality v celém procesu

• Přísné dodržování hygienických pravidel a pravidel bezpečnosti produktů

• Externí audity a analýzy

• Kompletní sledovatelnost koření od výroby ke spotřebě

• Transparentní přístup ke spotřebitelům


Složení

Voda, hořčičná semínka, ocet, Crémant d'Alsace 5% (siřičitý), sůl, koření, přírodní aromata, konzervant: siřičitan sodný.

Hmotnost: 200g

DELIHOR025

Mohlo by vás také zajímat

Pivní hořčice - 200g

Pivní hořčice - 200g

145,00 Kč
Dostupnost: 16 Skladem

Hořčice se v mnoha variantách vyrábí z aromatických semen hořčičného semene. Je to jedna z hvězd kuchyně, která přichází v různých příchutích a intenzitách a doprovází vaše maso, ryby a saláty na okraji talíře.

  •  Tradiční receptura a řemeslná výroba
  •  Výroba v rodinné farmě
  •  Pečlivý výběr surovin

200g 


vyrobeno-ve-francii.png

Hořčice s lanýži 200g

Hořčice s lanýži - 200g

330,00 Kč
Dostupnost: 7 Skladem

Tato božská hořčice s jemnou chutí potěší milovníky lanýžů. Hořčice se v mnoha variantách vyrábí z aromatických semen hořčičného semene.

  •  Tradiční receptura a řemeslná výroba
  •  Výroba v rodinné farmě
  •  Pečlivý výběr surovin

200g 


vyrobeno-ve-francii.png

Ryzlink hořčice - 200g

Ryzlink hořčice - 200g

145,00 Kč
Dostupnost: 8 Skladem

Hořčice se v mnoha variantách vyrábí z aromatických semen hořčičného semene. Ryzlink rýnský, ušlechtilá a ovocná odrůda vinné révy, dodává této hořčici aromatické tóny, která se hodí k rybám v omáčce.

  •  Tradiční receptura a řemeslná výroba
  •  Výroba v rodinné farmě
  •  Pečlivý výběr surovin

200g 


vyrobeno-ve-francii.png

Medvědí česnek hořčice - 200g

Medvědí česnek hořčice - 200g

145,00 Kč
Dostupnost: 23 Skladem

Hořčice se v mnoha variantách vyrábí z aromatických semen hořčičného semene. Hořčice z medvědího česneku je vynikající na ozdobu slaného koláče nebo k přípravě vinaigrette do bramborového salátu. Báječně se hodí k rybám, zelenině nebo jehněčímu masu.

  •  Tradiční receptura a řemeslná výroba
  •  Výroba v rodinné farmě
  •  Pečlivý výběr surovin

200g 


vyrobeno-ve-francii.png