- NOVINKA
- NOVINKA

Ocet s mučenkou - 250ml
Ocet s dužinou z marakuji (mučenky) se skvěle hodí k mořským plodům a bílým masům.
- ♥ Tradiční receptura a řemeslná výroba
- ☺ Pečlivý výběr surovin
Ocet s dužinou z marakuji (mučenky) se skvěle hodí k mořským plodům a bílým masům.
Pulpované octy přinášejí do kuchyně elegantní nádech barev a exotiky. Pro jejich výrobu byly použity ty nejlepší suroviny. Jejich sladkokyselá chuť z nich činí překvapivé pomocníky při odlévání šťávy, dochucování i servírování slaných i sladkých pokrmů.
Před otevřením: skladujte při pokojové teplotě, chraňte před světlem a zabraňte tepelnému šoku. Po otevření: uchovávejte v chladu a spotřebujte nejlépe do 6 měsíců. Nejlépe spotřebujte do data minimální trvanlivosti (MDD) uvedeného na obalu.
Domaine des Terres Rouges byla založena v roce 1990 řemeslnými palírnami v Collonges-la-Rouge v Corrèze. Staré červené kameny tohoto středověkého města inspirovaly název této továrny na hořčici. Společnost se specializuje na voňavé hořčice s vůní připomínající terroir Nouvelle Aquitaine. V roce 2015 překročila Domaine des Terres Rouges Francii a usadila se v Alsasku, ve vesnici Mietesheim. Společnost se tak připojila k Maison Alélor, specialistovi na koření od roku 1873, kde se stala značkou věnovanou jemným potravinám. Alélor se snaží zachovat a obohatit historické recepty Domaine des Terres Rouges. Dobrodružství pokračuje vývojem nových receptů inspirovaných alsaským terroirem: rizlingovou hořčicí, pivem nebo dokonce sladkým křenem připraveným k použití. Ovoce toho nejlepšího ze dvou základních terroirů, společnost, tvůrce výjimečných hořčic, olejů a octů v Alsasku, ztělesňuje tradici francouzské dokonalosti.
Domaine des Terres Rouges je společnost, která v Alsasku vyrábí výjimečné hořčice, oleje a octy. Každá přísada je vybírána s největší péčí, aby byla zaručena autentická a přirozená chuť. Domaine des Terres Rouges již téměř třicet let vyvíjí koření, včetně více než 25 receptů z hořčice, přičemž respektuje tradiční výrobní postupy. Téměř třicet let vyvíjí koření a respektující tradiční výrobní metody:
• hořčičná semínka rozdrcená kamenným mlýnkem
• ručně loupající se kořeny křenu
• studené mechanické lisování oliv
• pomalá macerace octů bez cukru nebo karamelu
Domaine des Terres Rouges se již 30 let zavazuje dodržovat nejpřísnější standardy kvality. Společnost se snaží poskytnout gurmánské výrobky a do své DNA si zapsala požadavek vyrábět koření, která jsou zároveň krásná, zdravá a chutná. Výroba tedy zahrnuje mnoho závazků v oblasti kvality:
• Důsledné získávání surovin od zemědělců zabývajících se udržitelným nebo ekologickým zemědělstvím
• Řemeslné know-how podle respektu k původním recepturám
• Odborné znalosti a inovace pro výrobu nejrůznějších koření
• Kontrola kvality v celém procesu
• Přísné dodržování hygienických pravidel a pravidel bezpečnosti produktů
• Externí audity a analýzy
• Kompletní sledovatelnost koření od výroby ke spotřebě
• Transparentní přístup ke spotřebitelům
Dužina mučenky (42 %), bílý ocet 8° (41 %), cukr, želírující látka: pektin, antioxidant: kyselina askorbová.
Množství: 250ml
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.
Kateřina F. 14.04.2025
Barbora B. 10.04.2025
Hana F. 21.03.2025
Květa P. 09.03.2025
Petra S. 29.12.2024
Ljubica S. 26.12.2024
Dana V. 31.12.2024
Lenka V. 20.12.2024
Gabriela K. 17.12.2024