Ocet s malinovou dužinou
Oživí také zálivku na okurkový salát. V dezertech pár kapek tohoto octa zvýrazní meloun, jahody nebo čokoládu. Dužinový ocet dodá vaření elegantní barevný nádech a exotiku. Toto překvapivé koření se vyrábí ve Francii z těch nejlepších surovin.
Vysoký obsah ovocné dužiny (42 %) jim dodává bezkonkurenční chuť. Pouze ovocná dužina s vysokým obsahem cukru je zdrojem "octové matky". Tento přírodní biofilm vzniká během octového kvašení, při kterém vzniká ocet.
Bílý ocet o teplotě 8° má vyváženou kyselost, která se dokonale snoubí s cukrem v ovoci a jeho intenzivní chutí "octové matky".
Tento přírodní biofilm vzniká během octového kvašení, při kterém vzniká ocet. Bílý ocet o teplotě 8° vykazuje vyváženou kyselost, která se dokonale snoubí s cukrem v ovoci a jeho intenzivní chutí.
Babička Chantal doporučuje
Před otevřením: skladujte při pokojové teplotě, chraňte před světlem a zabraňte tepelnému šoku. Po otevření: uchovávejte v chladu a spotřebujte nejlépe do 6 měsíců. Nejlépe spotřebujte do data minimální trvanlivosti (MDD) uvedeného na obalu.
Výrobce
Domaine des Terres Rouges byla založena v roce 1990 řemeslnými palírnami v Collonges-la-Rouge v Corrèze. Staré červené kameny tohoto středověkého města inspirovaly název této továrny na hořčici. Společnost se specializuje na voňavé hořčice s vůní připomínající terroir Nouvelle Aquitaine. V roce 2015 překročila Domaine des Terres Rouges Francii a usadila se v Alsasku, ve vesnici Mietesheim. Společnost se tak připojila k Maison Alélor, specialistovi na koření od roku 1873, kde se stala značkou věnovanou jemným potravinám. Alélor se snaží zachovat a obohatit historické recepty Domaine des Terres Rouges. Dobrodružství pokračuje vývojem nových receptů inspirovaných alsaským terroirem: rizlingovou hořčicí, pivem nebo dokonce sladkým křenem připraveným k použití. Ovoce toho nejlepšího ze dvou základních terroirů, společnost, tvůrce výjimečných hořčic, olejů a octů v Alsasku, ztělesňuje tradici francouzské dokonalosti.
Domaine des Terres Rouges je společnost, která v Alsasku vyrábí výjimečné hořčice, oleje a octy. Každá přísada je vybírána s největší péčí, aby byla zaručena autentická a přirozená chuť. Domaine des Terres Rouges již téměř třicet let vyvíjí koření, včetně více než 25 receptů z hořčice, přičemž respektuje tradiční výrobní postupy. Téměř třicet let vyvíjí koření a respektující tradiční výrobní metody:
• hořčičná semínka rozdrcená kamenným mlýnkem
• ručně loupající se kořeny křenu
• studené mechanické lisování oliv
• pomalá macerace octů bez cukru nebo karamelu
Kvalita produktů
Domaine des Terres Rouges se již 30 let zavazuje dodržovat nejpřísnější standardy kvality. Společnost se snaží poskytnout gurmánské výrobky a do své DNA si zapsala požadavek vyrábět koření, která jsou zároveň krásná, zdravá a chutná. Výroba tedy zahrnuje mnoho závazků v oblasti kvality:
• Důsledné získávání surovin od zemědělců zabývajících se udržitelným nebo ekologickým zemědělstvím
• Řemeslné know-how podle respektu k původním recepturám
• Odborné znalosti a inovace pro výrobu nejrůznějších koření
• Kontrola kvality v celém procesu
• Přísné dodržování hygienických pravidel a pravidel bezpečnosti produktů
• Externí audity a analýzy
• Kompletní sledovatelnost koření od výroby ke spotřebě
• Transparentní přístup ke spotřebitelům
Složení
Ananasová dřeň (45 %), bílý ocet 8° (41 %), cukr, máta (0,5 %), pektin, kyselina askorbová. Vyrobeno v dílně s použitím ořechů a sezamu.
Množství: 100ml