• Grand cru - Bean to bar
  • NOVINKA
  • Grand cru - Bean to bar
  • NOVINKA
Bio čokoláda - Peru 60g

Bio čokoláda - Peru 60g

217,00 Kč
Včetně DPH

Bio kakao GRAND NATIVO, pěstované od starověku, je elegantní kakao s intenzivním a jemným aromatickým profilem, obohacený o lahodné kyselé a ovocné příchutě, které poskytují čistý okamžik potěšení. Přirozené květinové tóny.

  •   Bean to bar - Grand Cru
  •   Výroba ve Francii
  • ☺ Čokoláda pro fajnšmekry
  • ☺ Hořká čokoláda
Počet
Poslední kus skladem

Bio čokoláda - Peru 60g

Zapomeňte na klasickou čokoládu z obchodu a pusťte se na skutečnou čokoládovou dobrodružnou cestu!

Bio kakao GRAND NATIVO, pěstované od starověku, je elegantní kakao s intenzivním a jemným aromatickým profilem, obohacený o lahodné kyselé a ovocné příchutě, které poskytují čistý okamžik potěšení. Přirozené květinové tóny.

Organické kakao GRAN NATIVO, uznávané po celém světě, je dnes nejvíce oceňované právě v Peru. Je to kakao charakteru velmi ceněné čokoládovnami.

Čokoláda Pure Origin GRAND NATIVO NOIR se vyrábí továrně 20° Nord 20° Sud metodou "Bean to Bar". Díky tomuto 100% tradičnímu postupu se vyrábí kvalitní hořká čokoláda, která odhaluje a povznáší nenapodobitelnou chuť kakaa!

Původ: Peru

Odrůda: Criollo a Trinitario

Sklizeň: prosinec až květen

Fermentace: 5 až 6 dní v dřevěných bednách pokrytých banánovými listy

Sušení: na podnosech na slunci

Složení: Kakaové boby* (76 %) a třtinový cukr* (*z ekologického zemědělství)

Rozměry: 8 cm x 16,5 cm s obalem

Hmotnost: 60g

Alergeny: žádné


babicka-Chantal.jpg
Babička Chantal doporučuje:

Tento čokoládový zážitek ocení opravdoví fajnšmekři a milovníci pravé čokolády. 

Bio čokoláda

Výrobce


20° Nord 20° Sud se zrodila z vášně jedné ženy pro čokoládu Bean to Bar a z její touhy podělit se o ni s co největším počtem lidí.

Přestože Mélanie Paulau propadla čokoládě už v dětství, nikdy ji nenapadlo, že se jednou stane jednou z mála majitelek čokolatiérek Bean to Bar ve Francii. Ještě před několika lety ji tento výrobek, který je tak chutný po celém světě, vůbec nezajímal. Myslela si, že čokoláda je příliš tučná, příliš sladká nebo obojí...V každém případě její chuťové pohárky nezajímala!

Ale to bylo předtím... Stačila jedna návštěva čokoládového veletrhu v Paříži, aby se trend obrátil a Mélanie si kakao oblíbila! Za tento obrat vděčí setkání s Bean To Bar. Konečně čokoláda s pravou chutí kakaa! Konečně přírodní, vysoce kvalitní čokoláda se skutečnými hodnotami! Od toho dne už Mélanie kakao nikdy neopustilo. Odhodlaná proměnit svou vášeň v profesi se vyučila u zkušených čokolatiérů, než se pustila do vlastního dobrodružství a vytvořila 20° Nord 20° Sud.

V dílnách čokoládovny Bean to Bar ve Vendée dnes pracuje dynamický tým. Jako opravdoví nadšenci se Mélanie a její kolegové každý den snaží vytvářet čokoládové výrobky, které jsou stejně chutné jako překvapivé. Od čokoládových tyčinek po degustační pasty, florentinky a neapolské čokolády - výtvory 20° Nord 20° Sud představují různé regiony Francie.


Složení

Chocolat bean to Bar - Čokoláda z bobů do tabulky (kakaové boby, třtinový cukr).

Marrons Imbert
FRCOKO06
1 ks

Mohlo by vás také zajímat

Související produkty

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.

Výhody:
Kvalitní zboží, velmi rychlé dodání.
Pečeť ověřeno zákazníky

Veronika T. 01.04.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé vyřízení objednávky. Profesionální přístup. Výborné výrobky
Pečeť ověřeno zákazníky

Kateřina S. 27.01.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlá dodávka, výborná kvalita.
Pečeť ověřeno zákazníky

Martin R. 15.01.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
vstřícnost, ochota pomoci při výběr
Pečeť ověřeno zákazníky

Jana V. 20.12.2023

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Dobrá komunikace
Pečeť ověřeno zákazníky

Dušan Š. 13.12.2023

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Výběr, rychlé dodání.
Slabiny:
Žádná.
Pečeť ověřeno zákazníky

Zdeněk K. 06.12.2023

5.005.005.005.005.00