Bio čokoláda - sada Afrika 3x60g
Vážení gurmáni a milovníci čokolády, připravte se na neodolatelnou exkurzi do fascinujících kakaových destinací Afriky!
Otevřeme bránu do tajemného světa, kde se rodí opravdová čokoládová kouzla.
Začněme v Ugandě, zemi, která se pyšní kakaovými plantážemi plnými překvapení pro vaše chuťové buňky. Kakao odsud vám přinese paletu chutí, jako když otevřete skříň plnou tajemství. Vítejte v říši višní, pepře a procházky lesními plody, jež se proplétají v každém soustu. Ugandské kakao je pravým gastronomickým dobrodružstvím!
Pokračujme na Tanzanii, kde se kakaovníky kochají sluncem a deštěm. Zdejší kakao je jako symfonie chutí, v níž se prolínají tóny višní, jemného pepře a dokonce i sladkých švestek. Je to jako koncert pro vaše chuťové pohárky, který si budete chtít zopakovat znovu a znovu.
Nakonec si udělejme exkurzi na Madagaskar, ostrov plný exotického pokušení. Kakao odtud je zcela unikátní a vystihují ho tóny lesních plodů a aromatických švestek. Je to jako putování pralesem plným chutí a vůní, které vás zcela pohltí do svého kakaového objetí.
Takže, vážení čokoládoví dobrodruzi, připravte se na cestu do srdce Afriky, kde se rodí čokoládové poklady.
Ať už se rozhodnete pro Ugandu, Tanzanii nebo Madagaskar, každý kousek čokolády vám odhalí nový svět lahodných chutí. Ponořte se do toho a nechte se unést tímto chuťovým dobrodružstvím!
Nezapomeňte si dopřát tuto pochoutku v podobě hořké mléčné čokolády a prožijte chuťovou explozi jako žádnou jinou!
Babička Chantal doporučuje:
Tento čokoládový zážitek ocení opravdoví fajnšmekři a milovníci čokoládových pochoutek.
Výrobce
20° Nord 20° Sud se zrodila z vášně jedné ženy pro čokoládu Bean to Bar a z její touhy podělit se o ni s co největším počtem lidí.
Přestože Mélanie Paulau propadla čokoládě už v dětství, nikdy ji nenapadlo, že se jednou stane jednou z mála majitelek čokolatiérek Bean to Bar ve Francii. Ještě před několika lety ji tento výrobek, který je tak chutný po celém světě, vůbec nezajímal. Myslela si, že čokoláda je příliš tučná, příliš sladká nebo obojí...V každém případě její chuťové pohárky nezajímala!
Ale to bylo předtím... Stačila jedna návštěva čokoládového veletrhu v Paříži, aby se trend obrátil a Mélanie si kakao oblíbila! Za tento obrat vděčí setkání s Bean To Bar. Konečně čokoláda s pravou chutí kakaa! Konečně přírodní, vysoce kvalitní čokoláda se skutečnými hodnotami! Od toho dne už Mélanie kakao nikdy neopustilo. Odhodlaná proměnit svou vášeň v profesi se vyučila u zkušených čokolatiérů, než se pustila do vlastního dobrodružství a vytvořila 20° Nord 20° Sud.
V dílnách čokoládovny Bean to Bar ve Vendée dnes pracuje dynamický tým. Jako opravdoví nadšenci se Mélanie a její kolegové každý den snaží vytvářet čokoládové výrobky, které jsou stejně chutné jako překvapivé. Od čokoládových tyčinek po degustační pasty, florentinky a neapolské čokolády - výtvory 20° Nord 20° Sud představují různé regiony Francie.
Složení
Chocolat bean to Bar - Čokoláda z bobů do tabulky (kakaové boby, třtinový cukr).
Možné alergeny: ořechy, arašídy, pšenice a mléko.