Čokoláda - sada Asie 2x60g
Vítejte v světě kakaových tajemství v Asii! Tato část světa skrývá poklady pro vaše chuťové buňky a nabízí širokou škálu kakaových zážitků.
Začněme v Indii, zemi, kde se snoubí bohatá historie s úžasnými chutěmi. Kakao z Anamalai vás překvapí přirozenými kořenitými tóny, které vám zahřejí srdce. Je to jako výlet do exotického kořeněného zahrady, kde se vůně prolíná s chutí.
Pokračujeme na Filipíny, kde objevíte ořechové kakao z Paquibato. Tento druh kakaa vám poskytne chuťovou symfonii ořechů s nádechem sladkosti. Je to jako ochutnání samotné přírody v podobě kakaových bobů, které pěstují slunce a déšť.
V Asii se kakaovníky ohřívá tropické slunce a hýčká vlhkost. Tento klimatický koktejl dává kakau zdejší jedinečnou chuť a vůni. Každý kousek čokolády vás zavede na cestu po těchto kakaových plantážích, kde se rodí lahodné pochoutky. Takže, milovníci čokolády, udělejte si chuťový výlet po asijských kakaových oblastech a objevte krásu této lahodné plodiny.
Ať už se rozhodnete ochutnat kakao z Indie nebo Filipín, každá chuťová zastávka vás přenese do jiného kakaového světa. Ponořte se do této chuťové dobrodružné exkurze a nechte se okouzlit kakaovými tóny Asie!
Nezapomeňte si dopřát tuto pochoutku v podobě hořké mléčné čokolády a prožijte chuťovou explozi jako žádnou jinou!
Babička Chantal doporučuje:
Tento čokoládový zážitek ocení opravdoví fajnšmekři a milovníci čokoládových pochoutek.
Výrobce
20° Nord 20° Sud se zrodila z vášně jedné ženy pro čokoládu Bean to Bar a z její touhy podělit se o ni s co největším počtem lidí.
Přestože Mélanie Paulau propadla čokoládě už v dětství, nikdy ji nenapadlo, že se jednou stane jednou z mála majitelek čokolatiérek Bean to Bar ve Francii. Ještě před několika lety ji tento výrobek, který je tak chutný po celém světě, vůbec nezajímal. Myslela si, že čokoláda je příliš tučná, příliš sladká nebo obojí...V každém případě její chuťové pohárky nezajímala!
Ale to bylo předtím... Stačila jedna návštěva čokoládového veletrhu v Paříži, aby se trend obrátil a Mélanie si kakao oblíbila! Za tento obrat vděčí setkání s Bean To Bar. Konečně čokoláda s pravou chutí kakaa! Konečně přírodní, vysoce kvalitní čokoláda se skutečnými hodnotami! Od toho dne už Mélanie kakao nikdy neopustilo. Odhodlaná proměnit svou vášeň v profesi se vyučila u zkušených čokolatiérů, než se pustila do vlastního dobrodružství a vytvořila 20° Nord 20° Sud.
V dílnách čokoládovny Bean to Bar ve Vendée dnes pracuje dynamický tým. Jako opravdoví nadšenci se Mélanie a její kolegové každý den snaží vytvářet čokoládové výrobky, které jsou stejně chutné jako překvapivé. Od čokoládových tyčinek po degustační pasty, florentinky a neapolské čokolády - výtvory 20° Nord 20° Sud představují různé regiony Francie.
Složení
Chocolat bean to Bar - Čokoláda z bobů do tabulky (kakaové boby, třtinový cukr).
Možné alergeny: ořechy, arašídy, pšenice a mléko.