Naši milí návštěvníci, náš blog vznikl na základě vzpomínky na milovanou babičku Chantal, která strávila celý svůj život v malebné Francii, tedy i jeden ze zakladatelů tohoto blogu pochází přímo z této země.

Nápad názvu BABIČKA CHANTAL vznikl právě ze vzpomínek na dětství u babičky v Normandii. Rádi bychom našimi rady a tipy navázali na tradice a kvalitu spojenou s Francií. A kdo jiný by nám mohl dát více inspirace než naše babička.

„Cítíš tu vůni? Lány levandulí, bylinek? Ne, to je vůně naší babičky a kosmetiky, kterou používala. Foie gras s čerstvě upečenou brioche a skleničkou sladkého bílého vína z oblasti Bordeaux nesměl chybět na stole při jakékoliv příležitosti. Vnoučata rozmazlovala lahodnýmisladkými chuťovkami a čokoládovými pralinkami od lokálních cukrářů a pekařů. A bylo toho daleko víc … pojďte ochutnávat s námi.“

V nově otevřeném obchůdku máme připravený výběr přírodní kosmetiky, bio produktů pro domov, přírodní pánské kosmetiky, francouzské delikatesy (teriny, foie gras, sladkosti , bylinky, …) a dárkové balíčky pro vás a vaše nejbližší. Vše máme skladem v Praze.

Naše závazky:

Příroda v našich produktech – náš sortiment vybíráme nejen s ohledem na přírodu a jeho šetrnou výrobu, ale hlavně abyste měli možnost poznat a ochutnat tu nejlepší kvalitu produktu.

Produkty přímo od výrobce – náš sortiment vybíráme bez prostředníků a jen u pečlivě vybraných rodinných firem a farem, které nám garantují původ a nejlepší ceny.

Tradice, odborné hodnoty přenesené z generace na generaci – vybíráme to nejlepší pro vás u výrobců, kteří mají nashromážděné dlouholeté zkušenosti ve výrobě a při zpracovávání nejlepších surovin. Nadále dokazují produkty inovovat.

Již pracujeme na rozšíření sortimentu, díky kterému poznáte ještě více z Francie, místních tradic, ale i umění lokálních výrobců.

Babička Chantal z Francie

S LÁSKOU ❤ CHANTAL

 Babička z Francie