Pro potěšení svých blízkých po celý rok a při všech příležitostech vám babička Chantal nabízí velký výběr nápadů na dárky a francouzské dárkové koše, které potěší všechny milovníky Francie, kvalitního jídla a kosmetiky! Tradiční produkty, kvalitní speciality přímo z farmy, přírodní bio kosmetika, dekorativní předměty, sladkosti, víno… Něco, co potěší ty, které máte rádi!

Francouzské dárkové koše pro gurmány

Hledáte chutné speciality z Francie? Proč se rozhodnout pro degustační balíček s foie gras? Tato francouzská lahůdka pochází z jihozápadu Francie a je ideální předkrm při každé příležitosti. Degustuje se hlavně o vánočních svátcích. Více o foie gras si můžete přečíst zde. Můžete se také rozhodnout pro degustační teriny nebo medy přímo od rodinného včelaře, který se specializuje na med z levandule a kaštanů. Pokud vaši blízcí milují sladkosti, budou nadšeni ze slaného karamelu nebo karamelek od výrobce Caramels d’Isigny přímo z Normandie!

Foie gras z francie
Foie gras z Francie

Francie je plná dobrých místních produktů, díky nimž budete mít vynikající nápady na dárky. Její gastronomie je známá po celém světě! Chcete-li pomoci svým blízkým objevit poklady Francie, nabídněte jim nougat z Montelimar, mořské nebo kachní speciality: ocení to!

slaný karamel z Normandie
Slaný karamelky z Normandie, Francie

Výběr francouzských delikates babičky Chantal naleznete v obchůdku zde.

Francouzské dárkové koše z Provence: přírodní bio kosmetika

Chcete-li svým přátelům nebo rodině udělat radost, dejte jim něco, čím si dopřejete chvilku uvolnění! Babička Chantal vám nabízí vynikající nápady na dárky pro krásu. Objevte například přírodní bio kosmetiku z rodinné farmy z Provence. Každý z jejich výrobků představuje mnohem víc než jen rostlinu, esenciální olej nebo květinovou vodu. Je to nejen vysoká odbornost, ale i úcta k zemi a přírodě. A tyto hodnoty si předává již pátá generace! Levandulová mýdla, květinové vody, přírodní deodoranty a krémy ale také oleje pro aromaterapii, a mnoho dalšího.

Celou nabídku přírodní kosmetiky z Provence najdete zde

Přírodní bio kosmetika z Provence
Přírodní bio kosmetika z Provence

Pokud si přejete, můžete svým přátelům který mají miminko nabídnout také skvělí přírodní bio šampon pro miminka. Neexistuje žádný nedostatek nápadů!

Francouzské dárkové balíčky

Vrátili jste se z pobytu z Francie a zapomněli jste koupit pěkný suvenýr pro své blízké? Žádný problém: u babičky Chantal najdete velký výběr originálních nápadů na dárky a francouzských dárkových košů!

Vyberte si zde!

Francouzské dárkové koše
Francouzské dárkové koše