Francouzský BIO kečup
Tento dokonale ochucený bio kečup, vyrobený z ekologicky pěstovaných rajčat, potěší malé i velké. Můžete si ho vychutnat k masu, těstovinám, zelenině nebo bramborám.
Babička Chantal doporučuje
Můžete si ho vychutnat k masu, těstovinám, zelenině nebo bramborám.
Výrobce
Domaine des Terres Rouges byla založena v roce 1990 řemeslnými palírnami v Collonges-la-Rouge v Corrèze. Staré červené kameny tohoto středověkého města inspirovaly název této továrny na hořčici. Společnost se specializuje na voňavé hořčice s vůní připomínající terroir Nouvelle Aquitaine. V roce 2015 překročila Domaine des Terres Rouges Francii a usadila se v Alsasku, ve vesnici Mietesheim. Společnost se tak připojila k Maison Alélor, specialistovi na koření od roku 1873, kde se stala značkou věnovanou jemným potravinám.
Kečup BIO
Tento dokonale ochucený bio kečup, vyrobený z ekologicky pěstovaných rajčat, potěší malé i velké. Můžete si ho vychutnat k masu, těstovinám, zelenině nebo bramborám.
Složení
Rajčata* (75 %), třtinový cukr*, ocet*, mořská sůl, želírující látka: pektin, hřebíček*, chilli*.
* Složky z ekologického zemědělství
Hmotnost: 285g