CAROLINA REAPER - pálivá omáčka - Síla 11/12
Objevte naši omáčku Pur Cru z papriček Carolina Reaper yellow, pěstovaných ve Francii.
Použité papričky:
Carolina Reaper je právem považována za jednu z nejpálivějších papriček na světě. Vytvořil ji pěstitel Ed Currie v Jižní Karolíně (USA) a v roce 2013 byla zapsána do Guinnessovy knihy rekordů jako nejpálivější paprička na světě.
S ovocným aroma a pálivostí přes 1,5 milionu SHU je Carolina Reaper symbolem extrémní chuti a výzvou pro milovníky ostrého i soutěžní pojídače chilli.
Papričky, které používáme do této omáčky, pochází z jihozápadu Francie, kde rostou pod širým nebem.

Babička Chantal doporučuje
Carolina Reaper nabízí kombinaci tropického ovoce, květinových tónů, intenzivní a dlouhotrvající pálivosti a lehké hořkosti.
Používejte ji velmi opatrně – stačí opravdu málo pro silný efekt! Výborně se hodí do omáček, marinád, polévek, zálivek, nebo přímo na pizzu, míchaná vejce, sendviče.
Před podáváním ji dobře promíchejte pro rovnoměrné rozložení chuti a pálivosti.

Výrobce
Sauces Martin – Pálivý příběh z Francie
Chcete svým jídlům dodat pořádný říz – ale s opravdovou chutí? Objevte Sauces Martin, první francouzskou značku pálivých omáček vyrobených z papriček pěstovaných přímo ve Francii!
Od pole až na talíř: Papričky pochází od francouzských farmářů, kteří se věnují udržitelnému zemědělství. Rostou pod širým nebem, sklízí se v plné zralosti a nejsou nijak chemicky ošetřovány.
Rodinný projekt: Tři bratranci – Anna, Jean-Baptiste a Benjamin – spojili svou vášeň pro vaření a francouzský terroir a založili nezávislou dílnu na výrobu omáček, která boří stereotypy průmyslového pikantního světa.
100% francouzské, 100% intenzivní: Receptury z lokálních rajčat a papriček, poctivě vařené ve vlastním rodinném ateliéru v regionu Loir-et-Cher.
Připravte se na pořádnou dávku žáru ve vaší kuchyni!
Složení
Čerstvé papričky Carolina Reaper (40 %), voda, cukr, ocet, stabilizátor: přírodní rostlinná guma xanthan. 100 % původ Francie.
Hmotnost: 100g