Francouzský eshop kde poznáte chutě a kvalitu z Francie: výrobky a dobroty

Na francouzském e-shopu babička-chantal.cz najdete široký výběr regionálních specialit z celé Francie. Naše výrobky jsou pečlivě vybírány od malých místních výrobců, kteří se věnují své práci s nadšením. Tyto autentické místní produkty vyrobené tradičním způsobem vás zavedou do nejkrásnějších regionů Francie: Alsaska-Lotrinska, Bretaně, Rhôny-Alp, Auvergne, jihozápadu a dalších regionů.

Na stránkách babičky Chantal najdete to nejlepší z regionálních specialit, které vám můžeme nabídnout v dárkovém koši sestaveném námi nebo jednotkou. V naší nabídce najdete již připravené gurmánské balíčky a koše.

Nenašli jste v našich gurmánských dárkových krabičkách to, co hledáte?

Sestavte si francouzský dárkový balíček

Jedinečný a originální dárek! Udělejte si radost při každé příležitosti!

Výběr dárku není snadný! Nabízet květiny, parfémy, ale přesto !

je to pořád to samé, co nabídnout ? Poděkujte jedinečným dárkem!

Sestavte si ji sami podle svých představ!

Dárkový koš je ideálním dárkem pro každou příležitost:

Svatby, křtiny, narozeniny, výročí, poděkování, Vánoce, Nový rok, Den otců, Den matek, Valentýn, je toho tolik, co se dá slavit! Vytvořte si vlastní gurmánský box! Dejte volný průchod své fantazii, svým gurmánským touhám a ohromte šťastného obdarovaného!

Má váš příjemce darů rád výrobky z Francie, z jihu nebo z jiného regionu?

Babička Chantal má výběr, který potřebujete! Znovu objevte produkty z terroiru, přidejte malé sladké slovo a vyberte si typ balíčku nebo krabici přizpůsobenou vašemu výběru! Nabízíme širokou škálu regionálních produktů z nejkrásnějších regionů Francie!

V našem obchodě s regionálními produkty najdete různé lahůdkářské výrobky z Bretaně, severu, jihozápadu, Provence, Korsiky, Alsaska a Savojska, abyste sebe i ostatní potěšili kvalitními lahůdkářskými výrobky, které zdůrazňují know-how a talent regionálních výrobců a řemeslníků.

Ať už sladké, nebo slané, necháváme vám široký výběr drobných požitků ke konzumaci.

Jedinečný a nezbytný dárek!

Francouzský obchod Praha

V nově otevřeném obchůdku máme připravený výběr přírodní kosmetikybio produktů pro domovpřírodní pánské kosmetikyfrancouzské delikatesy (teriny, foie gras, sladkosti , bylinky, …) a dárkové balíčky pro vás a vaše nejbližší. Vše máme skladem v Praze.