- NOVINKA
- NOVINKA

Hořčice s křenem - 200g
Jemná jako hořčice a pikantní jako křen – hořčice s křenem je ideální k uzeninám, drůbeži nebo uzeným rybám.
- ♥ Tradiční receptura a řemeslná výroba
- ☘ Výroba v rodinné farmě
- ☺ Pečlivý výběr surovin
Jemná jako hořčice a pikantní jako křen – hořčice s křenem je ideální k uzeninám, drůbeži nebo uzeným rybám.
Jemná jako hořčice a pikantní jako křen – hořčice s křenem je ideální k uzeninám, drůbeži nebo uzeným rybám. Naše křenová hořčice je vyráběna ve Francii tradiční metodou na kamenném mlýně. Tento řemeslný způsob zpracování zabraňuje zahřívání semínek a zachovává jejich chuť.
Semínka hořčice jsou pěstována ve Francii, převážně lokálně v Alsasku našimi partnerskými farmáři. Bez přidaných látek, barviv a konzervantů – naše jemná hořčice je vyrobena pouze z přírodních surovin. Kořeny křenu jsou pěstovány v Alsasku, ručně tříděny a krájeny. Křen je bylina pěstovaná pro svůj dlouhý bílý kořen.
je ideální k uzeninám, drůbeži nebo uzeným rybám.
Domaine des Terres Rouges byla založena v roce 1990 řemeslnými palírnami v Collonges-la-Rouge v Corrèze. Staré červené kameny tohoto středověkého města inspirovaly název této továrny na hořčici. Společnost se specializuje na voňavé hořčice s vůní připomínající terroir Nouvelle Aquitaine. V roce 2015 překročila Domaine des Terres Rouges Francii a usadila se v Alsasku, ve vesnici Mietesheim. Společnost se tak připojila k Maison Alélor, specialistovi na koření od roku 1873, kde se stala značkou věnovanou jemným potravinám. Alélor se snaží zachovat a obohatit historické recepty Domaine des Terres Rouges. Dobrodružství pokračuje vývojem nových receptů inspirovaných alsaským terroirem: rizlingovou hořčicí, pivem nebo dokonce sladkým křenem připraveným k použití. Ovoce toho nejlepšího ze dvou základních terroirů, společnost, tvůrce výjimečných hořčic, olejů a octů v Alsasku, ztělesňuje tradici francouzské dokonalosti.
Domaine des Terres Rouges je společnost, která v Alsasku vyrábí výjimečné hořčice, oleje a octy. Každá přísada je vybírána s největší péčí, aby byla zaručena autentická a přirozená chuť. Domaine des Terres Rouges již téměř třicet let vyvíjí koření, včetně více než 25 receptů z hořčice, přičemž respektuje tradiční výrobní postupy. Téměř třicet let vyvíjí koření a respektující tradiční výrobní metody:
• hořčičná semínka rozdrcená kamenným mlýnkem
• ručně loupající se kořeny křenu
• studené mechanické lisování oliv
• pomalá macerace octů bez cukru nebo karamelu
Domaine des Terres Rouges se již 30 let zavazuje dodržovat nejpřísnější standardy kvality. Společnost se snaží poskytnout gurmánské výrobky a do své DNA si zapsala požadavek vyrábět koření, která jsou zároveň krásná, zdravá a chutná. Výroba tedy zahrnuje mnoho závazků v oblasti kvality:
• Důsledné získávání surovin od zemědělců zabývajících se udržitelným nebo ekologickým zemědělstvím
• Řemeslné know-how podle respektu k původním recepturám
• Odborné znalosti a inovace pro výrobu nejrůznějších koření
• Kontrola kvality v celém procesu
• Přísné dodržování hygienických pravidel a pravidel bezpečnosti produktů
• Externí audity a analýzy
• Kompletní sledovatelnost koření od výroby ke spotřebě
• Transparentní přístup ke spotřebitelům
Voda, kořeny křenu 20%, semínka HOŘČICE (z Francie), ocet, sůl, koření.
Hmotnost: 200g
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.
Kateřina F. 14.04.2025
Barbora B. 10.04.2025
Hana F. 21.03.2025
Květa P. 09.03.2025
Petra S. 29.12.2024
Ljubica S. 26.12.2024
Dana V. 31.12.2024
Lenka V. 20.12.2024
Gabriela K. 17.12.2024