Bio čokoláda - sada Amerika 4x60g
Zapomeňte na klasickou čokoládu z obchodu a pusťte se na skutečnou čokoládovou dobrodružnou cestu!
Vydáme se na pěkný gastronomický výlet po Americe, kde objevíme kouzlo kakaa z různých koutů této nádherného kontinentu.
Na prvním místě máme Nikaraguu, která skrývá ve svých kakaových plantážích tajemný a pikantní zážitek. Zdejší kakao má výraznou chuť s nádechem exotických koření, které dodávají čokoládě z Nikaraguy jedinečnou charakteristiku.
Pokračujeme do Peru, kde se kakaovníky sklánějí pod vlivem slunce v Andách. Kakao z Peru má bohatou a intenzivní chuť s tóny oříšků a ovocných nuancí. Je to jako malý festival chutí v ústech.
Přesuneme se do Ekvádoru, kde se na vás usměje jemná harmonie kakaa. Tady se setkáte s čokoládou, která má lahodně nasládlou chuť s nádechem květin a ovoce. Každý kousek je jako tichá melodie pro vaše chuťové pohárky.
Gastronomický výlet zakončíme v Dominikánské republice, kde najdete kakaové plantáže, kde se rodí čokoládové lahůdky. Zdejší kakao má plnou a bohatou chuť, která se krásně snoubí s mléčnou jemností.
Každé sousto vás zavede do ráje sladkých požitků. Ať už zvolíte cestu po chutích Nikaraguy, Peru, Ekvádoru nebo Dominikánské republiky, všechny vás přenesou do světa čokoládového štěstí.
Nezapomeňte si dopřát tuto pochoutku v podobě hořké mléčné čokolády a prožijte chuťovou explozi jako žádnou jinou!
Babička Chantal doporučuje:
Tento čokoládový zážitek ocení opravdoví fajnšmekři a milovníci čokoládových pochoutek.
Výrobce
20° Nord 20° Sud se zrodila z vášně jedné ženy pro čokoládu Bean to Bar a z její touhy podělit se o ni s co největším počtem lidí.
Přestože Mélanie Paulau propadla čokoládě už v dětství, nikdy ji nenapadlo, že se jednou stane jednou z mála majitelek čokolatiérek Bean to Bar ve Francii. Ještě před několika lety ji tento výrobek, který je tak chutný po celém světě, vůbec nezajímal. Myslela si, že čokoláda je příliš tučná, příliš sladká nebo obojí...V každém případě její chuťové pohárky nezajímala!
Ale to bylo předtím... Stačila jedna návštěva čokoládového veletrhu v Paříži, aby se trend obrátil a Mélanie si kakao oblíbila! Za tento obrat vděčí setkání s Bean To Bar. Konečně čokoláda s pravou chutí kakaa! Konečně přírodní, vysoce kvalitní čokoláda se skutečnými hodnotami! Od toho dne už Mélanie kakao nikdy neopustilo. Odhodlaná proměnit svou vášeň v profesi se vyučila u zkušených čokolatiérů, než se pustila do vlastního dobrodružství a vytvořila 20° Nord 20° Sud.
V dílnách čokoládovny Bean to Bar ve Vendée dnes pracuje dynamický tým. Jako opravdoví nadšenci se Mélanie a její kolegové každý den snaží vytvářet čokoládové výrobky, které jsou stejně chutné jako překvapivé. Od čokoládových tyčinek po degustační pasty, florentinky a neapolské čokolády - výtvory 20° Nord 20° Sud představují různé regiony Francie.
Složení
Chocolat bean to Bar - Čokoláda z bobů do tabulky (kakaové boby, třtinový cukr).
Možné alergeny: ořechy, arašídy, pšenice a mléko.