Přírodní DUO odličovač očí a make – upu

Přírodní BIO Duo odličovač byl navržen pro efektivní, jemné a co nejpřirozenější odstraňování make-upu. Duo odličovač make-upu s příjemnou květinovou vůní jemně očistí vaši pokožku. Obsahuje květinové vody z levandule a růže damašské. Duo odličovač zanechá vaši pokožku svěží a hydratovanou díky obsahu meruňkového rostlinného oleje. Vyživuje, zjemňuje, regeneruje kožní maz. Květinové vody z mrkve, levandule a růže uklidňují podráždění pokožky. Odličovač neobsahuje éterické oleje.

Duo odličovač je vhodný pro všechny typy pleti.

Tento odličovací zázrak vyrábí rodinná firma AROMA’PLANTES, kterou najdete ve francouzské Provence.  Specializuje se na výrobu aromatických surovin po více než sto let a na ekologickou výrobu již od roku 1978. Každý z jejich výrobků představuje mnohem víc než jen rostlinu, esenciální olej nebo květinovou vodu. Je to nejen vysoká odbornost, ale i úcta k zemi a přírodě. Tyto hodnoty si předává již pátá generace!

♥  Přírodní péče o vaší pleť

☘  Výroba s úctou k přírodě

☺ Vhodné pro všechny typy pleti

Logo certifikace

Co je to dvoufázový odličovač?

Na rozdíl od micelární vody nebo klasického odličovače má dvoufázový odličovač, jak název napovídá, dvě části. Nacházíme v něm vodnou část – v našem případě květinové vody  a olejovou část. Květinová voda zabraňuje pocitu mastnoty na citlivých částech, jako jsou oči a oleje účinně odstraňují make-up. Perfektní kombinace, kterou stačí před použitím pouze dobře protřepat.

Duo (dvoufázový) přírodní odličovač
Duo (dvoufázový) odličovač

Proč si vybrat dvoufázový odličovač?

Výhodou dvoufázových odličovačů je, že se přizpůsobí všem typům pleti, takže si nemusíte lámat hlavu s tím, zda máte mastnou, suchou nebo citlivou pleť .

Pokud máte citlivé oči, pomocí dvoufázového odličovače se oční okolí zklidní. Už žádné zbytky voděodolné řasenky nebo rozmazané a neodlíčené oční linky, vše bude jemně odstraněno, aniž byste musely dlouho drhnout

Jak správně použít Duo odličovat?

Před každým použitím Duo odličovač dobře protřepejte! Používejte ráno jako denní čistící pleťové mléko. A večer jako pomocníka pro dokonalé odstranění make-upu. Duo odličovač, stačí opravdu jen jedna kapka, naneste na pratelný bavlněný ubrousek určený k odličování nebo na prsty a jemnými krouživými pohyby směrem ven odstraňte make-up. Pokud budete odličovat oči a oční okolí naneste na pratelný bavlněný ubrousek, stačí opravdu zase pouze jedna kapka, přiložte na oko, nechte cca 5-10 vteřin působit a jemně setřete. POZOR milé dámy, neštípe v očích ☺

Na konci odlíčení použijte jako tonikum květinovou vodu z levandule nebo růže.

Pratelné odličovací ubrousky a duo odličovač
Pratelné odličovací ubrousky a duo odličovač

Tip!

  1. Pro lepší aplikaci a menší spotřebu Duo odličovače bavlněný ubrousek navlhčete.
  2. Duo odličovač můžete použít i k ​​odstranění červené rtěnky, která se často těžce odličuje. Navíc vaše rty budou hydratovány díky obsahu olejů.
DOPORUČUJI! pratelné odličovací ubrousky a duo odličovač
DOPORUČUJI! Pratelné odličovací ubrousky a duo odličovač