Přírodní BIO balzám pro lepší dýchání

Tento 100% přírodní BIO balzám s osmi éterickými oleji je skvělým pomocníkem při nachlazení. Je tedy ideální volbou pro léčbu nebo zmírnění všech typů respiračních onemocnění. Uvolňuje dýchací cesty, přináší nám úlevu při nachlazení. Balzám je antiseptický a antibakteriální, také stimuluje imunitní systém. Stručně řečeno, tento lék na zimu musíte doma mít!

Tento malý velký zázrak vyrábí rodinná firma AROMA’PLANTES, která najdete ve francouzské Provence. Specializuje se na výrobu aromatických surovin po více než sto let a na ekologickou výrobu již od roku 1978. Každý z jejich výrobků představuje mnohem víc než jen rostlinu, esenciální olej nebo květinovou vodu. Je to nejen vysoká odbornost, ale i úcta k zemi a přírodě. Tyto hodnoty si předává již pátá generace!

  • ♥ Přírodní péče
  • ☘ Výroba s úctou k přírodě
  • ☺ Pomocník na zimu, který musíte mít

Přírodní balzám pro lepší dýchání je 100% organický z celkového množství, 99% přírodního původu z celku, kontrolovaný od Bureau Véritas dle referencí Cosmos Standard dostupné na webu www.cosmos-standard.org

Logo pro bio certifikací a slow cosmetiques
Logo certifikací

KOUPÍTE ZDE!

Jak správně balzám pro lepší dýchání aplikovat?

Balzám pro lepší dýchání je velmi koncentrovaný a stačí ho nanést jen malé množství. Množství o velikosti hrášku nebo dle potřeby  jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pokožky v oblasti hrudníku a zad – mezi lopatkami. Díky masáži se éterické oleje se uvolní a prohřejí pokožku. Můžete také lehce aplikovat pod nos. Uvolní dýchací cesty a vám se rychle uleví.

Při bolestech hlavy a migrénách vmasírujte velmi malé množství balzámu do spánků. Můžete také promasírovat plosky nohou.

Balzám 50ml vám bez problémů vydrží pro celou rodinu celou zimu. Vše záleží ale na množství dávkování.

Masáž pro lepší dýchání
Masáž pro lepší dýchání

Kdy použít balzám pro lepší dýchání?

Pociťujete první příznaky nemoci? Právě v tento okamžik sáhněte po přírodním BIO balzámu pro lepší dýchání. Aplikujte dle návodu výše a uvidíme, že pocítíte okamžitou úlevu. Když zakročíte včas, můžete zmírnit průběh nachlazení, ale i zkrátit dobu, kdy vám je špatně.

Přírodní BIO balzám pro lepší dýchání
Přírodní BIO balzám pro lepší dýchání

Jaké obsahuje éterické oleje?

PINUS SYLVESTRIS (borovice lesní) – Má hojivé, dezinfekční a uklidňující účinky. Harmonizuje a stimuluje nervový systém. Snižuje únavu a vyčerpání, zlepšuje náladu. Bojuje proti stresu a úzkosti. Borovice je účinná při zánětech průdušek a hrtanu. Uleví i od prvních příznaků rýmy a chřipky. Usnadňuje vykašlávání. Zmírňuje projevy astmatu. Čistí krev a stimuluje krevní oběh v těle. Dokáže  pomoci při bolestech kloubů a svalů. Ničí bakterie, které jsou příčinou mnoha infekcí.

MENTHA PIPERITA (máta peprná) – Má antibakteriální, antiseptické a protikřečové účinky. Ostraňuje únavu a stres, zvyšuje pozornost. Ulevuje od bolesti hlavy a migrény. Zlepšuje prokrvení orgánů a jejich správné fungování. Posiluje dýchací systém. Přitom je velmi vhodný při léčbě zánětů – záněty plic, průdušek a nosních dutin. Pomáhá vykašlávat a odstraňuje i suchý kašel. Pozitivní účinky má při léčbě astmatu.

EUCALYPTUS GLOBULUS (blahovičník kulatoplodý) – Má protizánětlivé, antiseptické, antibakteriální, protiinfekční, protikřečové a dezodorační účinky. Nejčastěji se uplatňuje při onemocnění horních cest, dýchacích zánětech, infekcích, astmatu, kašli nebo jen při běžném nachlazení. Uvolňuje ucpaný nos, zlepšuje dýchání. Usnadňuje odkašlávání, snižuje horečku a ulevuje od bolesti hlavy. Oceníte ho při častých bolestech hlavy a migréně.

LAVANDULA HYBRIDA (levandule hybridní, lavande) – Má silnější léčivé účinky na zdraví než levandule lékařská (Lavandula angustifolia). Pomáhá při léčbě zánětů a onemocnění dýchacích cest.Ulevuje od bolesti svalů. Má protizánětlivé, antiseptické a protivirové účinky. Zmírňuje kašel, rýmu i horečku. Dodává energii a zklidňuje.

ROSMARINUS OFFICINALIS (rozmarýn lékařský) – Má silné aromaterapeutické a povzbuzující účinky. Má čistící schopnosti, podporuje detoxikaci těla. Je antiseptický a protizánětlivý.

CEDRUS ATLANTICA (cedr atlaský) – Má protikřečové, protiinfekční, protizánětlivé a antiseptické účinky. Ukliňuje. Největší vliv má na dýchací ústrojí a sliznice. Na pokožku má regenerativní účinky.

THYMUS VULGARIS (tymián obecný) – Má dezinfekční účinky. Zmírňuje kašel. Podporuje krevní oběh, napomáhá regeneraci střevní mikroflóry, proto lze využívat i při braní antibiotik. Tymián se používá k mazání jako dezinfekční prostředek. Využívá se k potírání hrudníku a k masážím.

CUPRESSUS SEMPERVIRENS (cypřiš stálezelený) – Má dezinfekční a čistící účinky. Působí pozitivně na dýchací cesty. Při zevní aplikaci má antiseptické účinky. Používá se při zánětech a onemocněních respiračního systému. Používá se při  chorobách z nachlazení, astmatu a při stavech předrážděnosti.

Na co si dát při použití balzámu pozor!

  • Vyvarujte se kontaktu s očima! 
  • Neaplikujte přímo na sliznice!
  • Neaplikujte na otevřené rány!

Tip!

Pro delší trvanlivost doporučuji balzám po otevření skladovat v lednici.

KOUPÍTE ZDE!